Burrata Pugliese on värske ja kreemjas juust, mis on tüüpiline Itaalia piimatootmise traditsioonile. Valmistatud kõrge kvaliteediga piimast, eristub burrata oma pehme ja võise südame poolest, mis on ümbritsetud õhukese mozzarella kihiga. See juust on ideaalne nautimiseks üksi või koos värskete tomatitega ja tilga oliiviõliga, rõhutades seeläbi selle delikaatset ja ainulaadset maitset. Burrata on suurepärane valik neile, kes otsivad autentset ja rafineeritud kulinaarset kogemust.
Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega, ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Liha tortellini mignon on Itaalia kulinaaria traditsiooni meistriteos, Emilia-Romagna gastronoomia kultuuri sümbol. Taigen rullitakse välja minimaalset paksust, andes neile väikestele ja elegantsetele tortellinidele ainulaadse kerguse ja õrnuse. Täidis on tasakaal liha, keeduhamstri, mortadella ja näpuotsatäie muskaatpähkliga. Iga koostisosa on valitud ja doseeritud, et tagada intensiivne ja maitsev lõpptulemus.
Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Suured sardi raviolid on täidetud ricotta (pehme juust) ja sidruniga ning kehastavad Vahemere maitse lihtsust ja puhtust, pakkudes värsket ja rafineeritud kulinaarset kogemust. See raviolo esindab täiuslikku harmooniat ricotta magususe ja pehmuse ning sidruni värske tsitruselise maitse vahel, mis on suletud õrnasse pastataignasse.